Delphin Svítící swinger LightBlock – černý

219 

Kvalitní produkt Delphin Svítící swinger LightBlock – černý od renomovaného výrobce rybářských potřeb Delphin. Doprava zdarma při objednávce na 1000 Kč. Navíc dárek Chyť a pusť Samolepka malá.

Katalogové číslo: 8586018490405 Kategorie: , Štítek:

Popis

Designově jedinečný indikátor se zabudovanou LED diodou, se kterým vám neunikne žádný záběr a nepochybně se stane ozdobou každé rybářské výbavy.

Designově jedinečný indikátor se zabudovanou LED diodou, se kterým vám neunikne žádný záběr a nepochybně se stane ozdobou každé rybářské výbavy. Je navržen v unikátním tvaru krystalu, kterým se totálně odliší od všech ostatních indikátorů na trhu.

Mechanismus upevnění k vlasci je tvořen dvěma kuličkovými plochami, jejichž přítlačnou sílu lze optimálně nastavit pomocí aretačního šroubu.

Delphin LightBLOCK disponuje kablíkem, který je na konci opatřen konektorem pro zapojení do elektronického signalizátoru záběru. Po zapojení se při záběru rozsvítí vnitřní LED dioda, která vydává tlumené světlo podle barvy hlavy a umožňuje tak sledovat záběr i během noci.

Jeho tělo je vyrobeno z odolného transparentního plastu v 6 dostupných barvách. Díky tomu si každý vybere svoji oblíbenou, která bude dokonale ladit se zbytkem výbavy.

V případě zhoršených povětrnostních podmínek nebo při lovu na větší vzdálenost lze indikátor zatížit dodatečnými závažími HeavyBLOCK.

. Do vaší rybářské sbírky určitě nesmí chybět Delphin Svítící swinger LightBlock – černý od značky Delphin.

Doprava zdarma
při objednávce nad 1000 Kč
Tisíce zboží skladem
vlastní sklad a prodejna
Garance nejnižší ceny
díky nám ušetříte
Dnes objednáte, zítra doručíme
pokud objednáte do 14 hod
Prodej na splátky
Home Credit již nad 2000 Kč
Jsme na Facebooku
mějte přehled o všech akcích