Rapala Taška LureCamo Magnum Tackle Bag

2 123 

Kvalitní produkt Rapala Taška LureCamo Magnum Tackle Bag od renomovaného výrobce rybářských potřeb Rapala. Doprava zdarma při objednávce na 1000 Kč. Navíc dárek .

Katalogové číslo: f8266eff228b Kategorie: , Štítek:

Popis

Prostorná taška na veškeré potřebné vybavení. Vyrobena z voděodolného materiálu s oblíbeným maskovacím vzorem, dno a víko tašky je z lisovaného EVA materiálu. Do tašky se vejde sedm krabiček na nástrahy velikosti 3700 plus jednu krabičku 3600 lze upevnit na víko tašky.

Prostorná taška na veškeré potřebné vybavení. Vyrobena z voděodolného materiálu s oblíbeným maskovacím vzorem, dno a víko tašky je z lisovaného EVA materiálu. Do tašky se vejde sedm krabiček na nástrahy velikosti 3700 plus jednu krabičku 3600 lze upevnit na víko tašky. Přední kapsa se zipem je snadno přístupná, má úložný prostor na spoustu nástrojů a na vlasce s praktickým otvorem k jejich protažení. Samozřejmostí jsou D-kroužky k přicvaknutí dalších nástrojů.

Na spodní straně víka je průhledná kapsa na zip, po stranách další prostorné kapsy, které zároveň slouží jako držáky na pruty či podběráky. Polstrovaný ramenní popruh lze stáhnout na pouhé odnosné ucho.

Fotografie jsou ilustrační, krabičky ani jiné vyobrazené vybavení nejsou součástí tašky.

. Do vaší rybářské sbírky určitě nesmí chybět Rapala Taška LureCamo Magnum Tackle Bag od značky Rapala.

Doprava zdarma
při objednávce nad 1000 Kč
Tisíce zboží skladem
vlastní sklad a prodejna
Garance nejnižší ceny
díky nám ušetříte
Dnes objednáte, zítra doručíme
pokud objednáte do 14 hod
Prodej na splátky
Home Credit již nad 2000 Kč
Jsme na Facebooku
mějte přehled o všech akcích